Overlast

LET OP: eind juni / begin juli 2022 verandert de Hoofdweg bij ons huis in een doodlopende weg. Je kunt dan niet meer direct van de Odoornerweg afslaan naar de Hoofdweg! Je moet een stukje omrijden. Namelijk via de nieuwe paralelweg langs de N34 naar de 't Haantje, dan naar Klijndijk en daar op de Rotonde rechtsaf de Hoofdweg op. Alternatief is even parkeren aan de Odoornerweg (zie foto), oversteken en door de berm naar ons huis lopen.

NB: de huidige carpoolplaats gaat ook verdwijnen.

Vriendelijk, veilig, vertrouwd

SORRY: OP DIT MOMENT ZITTEN WIJ VOL!

 

Huisdierenservice Borger-Odoorn staat dagelijks voor u klaar: vriendelijk, veilig en vertrouwd, met een persoonlijke aanpak voor elk dier!

Moet u de hele dag werken, heeft u even geen tijd voor u hond of gaat u op vakantie? Dan passen wij in huiselijke kring op uw hond. Wij hebben dus geen grote groepen en géén kennels.

Daarnaast is het mogelijk om uw paard voor een vakantie of pensioen bij ons te stallen.

BO biedt uitkomst!

Waarom een oppasservice? Wel, ongeveer een op de zeven Nederlanders deelt zijn of haar huis met een hond. Al deze dieren moeten worden verzorgd. In veel gevallen moeten ze bovendien worden bezig gehouden om verveling te voorkomen. Jammer genoeg lukt dit niet altijd. Door drukke werkzaamheden, vakantie of ziekte komen de dieren soms in de verdrukking. In al die gevallen biedt Huisdierenservice BO uitkomst!

 

NB: WIJ HEBBEN GEEN UITLAATSERVICE MEER!

Workshops, etherische oliën en anti-tekenbanden

YL-lidnummer 12344111

 

Huisdierenservice BO organiseert ook workshops en verkoopt handgemaakte beloningstasjes en tekenwerende halsbanden en etherische oliën voor mens en dier. Kijk snel onder de kopjes 'anti-tekenband', 'etherische oliën' en 'workshops' voor meer informatie!

Contact

Huisdierenservice Borger-Odoorn

Els Buiting

Bel: 06-51319726

Of mail naar: huisdierenservicebo@gmail.com

 

Els met gasthond Doerak