BO ZIT VOL

SORRY: OP DIT MOMENT ZITTEN WIJ VOL! OP DE WACHTLIJST ZETTEN IS HELAAS OOK NIET MOGELIJK. WIJ VERWIJZEN U GRAAG DOOR NAAR OPPAS- EN UITLAATSERVICE "IT'S A  DOGGY DAY" IN EMMEN.

Waarom een oppasservice?

Ongeveer een op de zeven Nederlanders deelt zijn of haar huis met een hond. Al deze dieren moeten worden verzorgd. In veel gevallen moeten ze bovendien worden bezig gehouden om verveling te voorkomen. Jammer genoeg lukt dit niet altijd. Door drukke werkzaamheden, vakantie of ziekte komen de dieren soms in de verdrukking. In al die gevallen biedt Huisdierenservice BO uitkomst!

 

NB: WIJ HEBBEN GEEN UITLAATSERVICE MEER!

Vriendelijk, veilig, vertrouwd

Huisdierenservice Borger-Odoorn staat dagelijks voor u klaar: vriendelijk, veilig en vertrouwd, met een persoonlijke aanpak voor elk dier!

Moet u de hele dag werken, heeft u even geen tijd voor u hond of gaat u op vakantie? Dan passen wij in huiselijke kring op uw hond. Wij hebben dus geen grote groepen en géén kennels.

Daarnaast is het mogelijk om uw paard voor een vakantie of pensioen bij ons te stallen.

Workshops, etherische oliën en anti-tekenbanden

 

Huisdierenservice BO organiseert ook workshops en  verkoopt tekenwerende halsbanden en etherische oliën voor mens en dier. Kijk snel onder de kopjes 'anti-tekenband', 'etherische oliën' en 'workshops' voor meer informatie!

Contact

Huisdierenservice Borger-Odoorn

Eigenaar: Els Buiting

Email naar: huisdierenservicebo@gmail.com

 

Els met gasthond Doerak