Uw eigen, unieke beloningsriem!

Met uw hond trainen is het fijnst als u gemakkelijk en snel kunt belonen. Een goede beloningsriem helpt daarbij. Het is natuurlijk extra fijn als die beloningsriem niet alleen handig is, maar er ook nog eens leuk uitziet. Dat kan. Ik maak speciaal voor u een unieke beloningsriem op maat! Interesse? Neem dan gerust contact met mij op!

 

 

Zo werkt het:

Kleuren en dessin van de stoffen zijn naar keuze (op basis van beschikbaarheid). U kunt kiezen uit twee verschillende basismodellen voor de riem. Daarnaast kunt u kiezen of, en zo ja welke versieringen u wilt hebben en of u één of twee zakken wilt. De riemen hebben standaard een klittenbandsluiting. Tegen een meerprijs wordt de riem voorzien van luxe drukknopen. 

 

U kunt ook een of twee uitneembare binnenzakken bij uw riem laten maken. De binnenzakken worden gemaakt van een speciale, makkelijk te reinigen stof (momenteel helaas alleen verkrijgbaar in grijs).

U kunt ook een bijpassende halsband laten maken. Informeer naar de mogelijkheden!         

 

Op deze pagina vindt u diverse voorbeelden van beloningsriemen, maar uw riem wordt helemaal volgens uw eigen wensen gemaakt!  

       

Kosten:


Basisriem met één zak, zonder versieringen en dergelijke (model A of B): 20 euro

Tweede, iets kleinere, extra zak: 5 euro

Uitneembare binnenzak: 5 euro

Sluiting van luxe drukknopen (in plaats van klittenband): 10 euro

Sierband, applicaties en dergelijke, minimaal 5 euro*   

Siersteentjes, studs en dergelijke, minimaal 5 euro*

(* exacte prijs is afhankelijk van uw wensen)Meer weten?

Bel of What'sApp: 06-51319726 of mail: huisdierenservicebo@gmail.com