Etherische oliën: een weldaad voor iedereen

 

Huisdierenservice BO werkt met etherische ofwel essentiële oliën voor baas en hond. Ik heb zelf de kracht van deze oliën ervaren. Die ervaring wil ik dolgraag delen!

 

Etherische oliën kunnen een fantastische bijdrage leveren om gezond en vitaal te blijven. Misschien nog wel belangrijker: ze kunnen een geweldige ondersteuning zijn bij fysieke-, emotionele- en mentale problemen bij mens en dier. De oliën kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden ter ondersteuning bij wondjes, pijn, maagklachten en bewegingsproblematiek (artrose en dergelijke), maar ook bij onrust, angst en stress.

 

BO werkt uitsluitend met de etherische oliën van Young Living. Waarom? Deze oliën zijn van de allerbeste, therapeutische kwaliteit en honderd procent biologisch en natuurlijk. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor zieken, ouderen, jonge kinderen en dieren.

 

De meeste oliën die in ons land te koop zijn bevatten synthetische ingrediënten, oplos- en/of verdunningsmiddelen. Wat is het effect ervan als je deze zaken op je huid smeert of inademt??? De oliën van Young Living zijn duurder, maar gegarandeerd zuiver. “Van therapeutische kwaliteit” wil zeggen dat alle heilzame stoffen van de plant behouden zijn gebleven tijdens het productieproces van de olie. Bovendien zijn ze heel geconcentreerd, waardoor je er meestal maar weinig van nodig hebt.

 

BO organiseert workshops waarin u kunt kennismaken met de weldadige effecten van de etherische oliën van Young Living. Uiteraard kunt u ook oliën bij BO bestellen. Daarnaast kun u  advies op maat krijgen welke etherische oliën u of uw hond kunnen ondersteunen bij bepaalde fysieke-, emotionele- of mentale problemen. Kijk voor meer informatie ook op de pagina workshops.

 

BELANGRIJK: ga nooit zo maar zelf experimenteren met etherische oliën, want bij bepaalde ziektebeelden en medicijnen kunnen contra-indicaties gelden voor sommige oliën!

Startkit Young Living

Totale waarde Startpakket: € 340,-

Bestel de startkit via BO en met het Essential Rewards Programma en u betaalt slechts: 

€ 171,52 (exclusief verzendkosten).

Uw besparing bij aankoop: € 168,48!

Extra's bij het startpakket van Young Living

Bestelt u via BO een startpakket met het Essential Rewards programma van Young Living? Dan ontvangt u de volgende voordelen:

  • Gratis handboekje van Oily Animals met informatie over de oliën.
  • Gratis lidmaatschap van de groep Oily Animals voor minimaal een maand.
  • Via cashback krijgt u van BO een gratis flesje Tangerine+ ter waarde van bijna tien euro!

Bestelt u naast het startpakket ook nog een fles V-6 draagolie? Dan krijgt u er van Young Living vanuit hun maandpromo nóg een gratis flesje olie bij!

Contact

YL-lidnummer 12344111

Heeft u interesse?

Neem dan vrijblijvend contact op!

Bel 06 - 51319726

of mail: huisdierenservicebo@gmail.com