Workshopkalender

Workshop Etherische olie - Make & Take voor baas & hond; vrijdagavond 25 oktober 19 - 21.30 uur, bij Hondencentrum de TOPhond in Veenoord. We gaan in op de mogelijkheden die etherische oliën bieden voor mens en dier en maken een aantal recepten naar keuze. Hierna kunt u zowel aan de slag voor uzelf als voor uw hond.

Maak bijvoorbeeld een mix ter ondersteuning voor honden met geluids- en vuurwerkangst, een mix tegen buikpijn of wagenziekte (een veel voorkomend probleem bij pups), mimmumsysteemboost voor uzelf of uw gezin (helpt bij verkoudheid en griep) of wondcréme voor mens en dier. Allemaal puur natuur, zonder chemische rommel!

Tot slot komt tijdens de workshop aan de orde wat Young Living naast de oliën nog meer te bieden heeft. Aansluitend aan de workshop krijgt u de mogelijkheid om losse oliën of het complete startpakket van Young Living te bestellen.

U maakt minimaal twee producten tijdens deze workshop. Kosten € 12,50 p.p. (inclusief BTW, koffie of thee en materialen). 

Meer informatie over etherische olie vindt u elders op deze website.

 

Workshop paracord halsband knopen

We maken een halsband met de 'cobraknoop', met een stevige kliksluiting en D-ring. Indien gewenst kunnen er ook parasietenwerende EM-kralen in verwerkt worden.

De workshop 'Paracord halsband knopen is op vrijdagavond 8 november van 19 tot 21.30 uur, bij Hondencentrum de TOPhond in Veenoord. Tijdens deze gezellige workshop leert u zelf een halsband op maat maken voor uw hond. U geeft van tevoren door wat de halsomvang van uw hond is en welke kleuren u wilt gaan gebruiken, dan ligt het juiste koord tijdens de workshop voor u klaar.

Kosten € 30,- p.p. (inclusief BTW, koffie of thee en materialen).

Inschrijven en betalen

Opgeven voor de workshops kan door een email te sturen naar: huisdierenservicebo@gmail.com of detophond@gmail.com. U krijgt dan een factuur toegestuurd via de email. Uw opgave is pas definitief na betaling.

Diffusersieraden en oliesprays maken

Yoga-chakra-aroma workshop

Creaties paasworkshop.

Bakken met etherische olie

Kerstcadeautjes met etherische olie maken

Nieuw: ik geef nu ook workshops Etherische Oliën voor paarden. Bij voldoende belangstelling kan dit ook bij u thuis of op stal. Interesse? Neem vrijblijvend contact op!