Workshop paracord anti-tekenband knopen

Tijdens deze workshop knoop je zelf een mooie anti-tekenband voor je hond. Je kunt de band knopen rond een Serestoband, of (als je liever voor iets natuurlijks kiest) EM-kralen in deband verwerken. EM-keramiekkralen zijn pijpjes van gebakken, siliconen-houdende klei, die een sterke parasietenwerende werking hebben.

Kosten: 30 euro (inclusief BTW, koffie of thee, paracord en EM-kralen, exclusief Serestoband.)
 
Datum en tijd: in overleg
 
Aantal deelnemers: maximaal zes

Workshop 'Een geolied hondenleven'

In de workshop “Een geolied hondenleven” leer je hoe je etherische oliën kunt gebruiken om de gezondheid en het welzijn van jouw hond te verbeteren. Je krijgt niet alleen uitleg over de kwaliteiten van verschillende oliën, maar je gaat zelf ook enkele producten maken voor je medicijnkastje!


Etherische oliën kunnen een fantastische bijdrage leveren om gezond en vitaal te blijven. Misschien nog wel belangrijker: ze kunnen een geweldige ondersteuning zijn bij fysieke-, emotionele- en mentale problemen bij mens en dier. De oliën kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden ter ondersteuning bij wondjes, pijn, maagklachten en bewegingsproblematiek (artrose en dergelijke), maar ook bij onrust, angst, depressiviteit en stress.

Datum en tijd: in overleg

Kosten: 15 euro (inclusief BTW, koffie of thee en materialen)

Maximum aantal deelnemers: 6

Inschrijven en betalen

Opgeven voor de workshops kan door een email te sturen naar: huisdierenservicebo@gmail.com of detophond@gmail.com. U krijgt dan een factuur toegestuurd via de email. Uw opgave is pas definitief na betaling.

Diffusersieraden en oliesprays maken

Yoga-chakra-aroma workshop

Creaties paasworkshop.

Bakken met etherische olie

Kerstcadeautjes met etherische olie maken

Nieuw: ik geef nu ook workshops Etherische Oliën voor paarden. Bij voldoende belangstelling kan dit ook bij u thuis of op stal. Interesse? Neem vrijblijvend contact op!