Gun uw pup een goede start. Boek een Puppy Pyjama Party!

Niets is zo belangrijk in het leven van een puppy als socialiseren. Dit wil zeggen: op een positieve manier kennismaken met vreemde mensen, dieren, voorwerpen, geluiden en geuren. Ook het leren omgaan met nieuwe situaties maakt hier deel van uit. Dat gaat niet vanzelf! U moet er met uw hondje op uit om samen de wereld te ontdekken. Het is belangrijk dat de pup hierbij goed wordt begeleid.

 

Wilt u uw hond later met een gerust hart bij een oppas of kennel achter kunnen laten? Dan kunt u uw pup het beste zo jong mogelijk leren om uit logeren te gaan. Hiervoor heeft Huisdierenservice BO de “Puppy Pyjama Party” in het leven geroepen. Een gezellig uitje voor uw pup, waarbij deze spelenderwijs leert om even van huis weg te zijn.

 

U brengt uw pup ’s middags en haalt hem of haar de volgende ochtend weer op. Uw hondje verblijft bij ons in huis en wordt verzorgd alsof het onze eigen pup is. Er is ruimte om te spelen met andere honden. Ook kan de puppy kennis maken met paarden en poezen. Natuurlijk gaat de pup regelmatig naar buiten en lekker mee uit wandelen. ’s Nachts gaat hij of zij in de bench of in de eigen mand, afhankelijk van wat bij u thuis de gewoonte is. Als extra service houden wij u op de hoogte van de belevenissen van uw pup via WhatsApp, Messenger of Email.

 

De Puppy Pyjama Party kost € 20,-.

 

Contact

Bel: 06-51319726 of mail:

huisdierenservicebo@gmail.com