Teken- en vlooienwerende band

Omdat chemische anti-teken- en vlooienmiddelen steeds vaker nare bijwerkingen blijken te hebben, zijn veel mensen op zoek naar iets anders. Zelf gebruik ik twee dingen om parasieten bij mijn hond te bestrijden: etherische oliën en EM-keramiekkralen. Dit zijn pijpjes van gebakken, siliconen-houdende kleiDeze kralen verwerk ik in een een leuke band die de hond  of kat dag en nacht om de hals draagt.

 

U kunt deze banden nu vanaf 10 euro voor de kat en vanaf 15 euro voor de hond door mij op maat laten maken voor uw huisdier! Meer weten? Bel of mail gerust: 06-51319726 of huisdierenservicebo@gmail.com.

 

 

Hoe werkt de tekenwerende EM-band?

 

Het idee achter de EM-kralen is als volgt: in de kralen zijn Effectieve Mico-organismen (EM) meegebakken. Deze EM geven een positieve resonantie (trillingen) af. De siliconen in de klei leggen deze positieve trillingen vast en zenden ze uit. Hierdoor komt het lichaam in balans en wordt de weerstand vergroot. Daarnaast zou deze positieve resonantie het lichaam onaantrekkelijk maken voor parasieten zoals teken en vlooien.

 

Net als chemische middelen geeft de EM-band geen volledige garantie tegen parasieten. In hoeverre een bepaald middel werkt is altijd individueel bepaald. Maar de ervaring van vele hondenbezitters laat zien, dat honden met deze band vaak minder last van teken en vlooien hebben dan zonder.

 

Worden de EM-kralen gecombineerd met de bekende, krachtige werking van etherische oliën, dan is uw hond minstens zo goed beschermd als met de meeste chemische middelen. Zonder de nadelige bijwerkingen die chemische middelen hebben!

 

Om te kunnen werken moet de EM-band dag en nacht gedragen worden. Na twee of drie weken zal de band resoneren in harmonie met het lichaam, waardoor parasieten afgeweerd worden. Om vervuiling tegen te gaan moet de band elke twee weken afgespoeld worden met schoon water. Daarna laten drogen in de zon.