Hondenoppas in huiselijke kring

Moet u hele dagen werken en wilt of kunt u uw hond niet zo lang alleen laten? Gaat u een dagje of een weekend weg en kan de hond niet mee? Wilt u een keer op vakantie zonder hond? Dan is Huisdierenservice BO er voor u! Tijdens zijn of haar verblijf staat uw hond voorop. Is hij of zij op dieet? Geen probleem. Is er sprake van (verlatings)angst? Wij houden er rekening mee. Kan uw hond niet alleen slapen? Wij lossen het op.

BO staat garant voor persoonlijke, liefdvolle én professionele zorg voor uw viervoeter. Uw hond verblijft niet in een kennel, maar gewoon bij ons in huis. Hij of zij krijgt dezelfde behandeling als onze eigen hond Tycho. Lekker samen spelen in onze grote tuin. Wandelen in het nabij gelegen Valterbos. Knuffelen of gewoon gezellig samen snurken... U hond heeft bij ons garandeerd een fijne tijd!

 

Belangrijk!

Aan een verblijf bij ons is wel een voorwaarde verbonden: uw hond moet het kunnen vinden met onze hond Tycho en (bij een langer verblijf) met onze vaste gasten. Daarom houden wij altijd een kennismakingswandeling en bij twijfel doen we ook nog een proefdagje. 

Verder stellen wij een goed passende, stevige halsband verplicht. Voor de veiligheid draagt uw hond deze bij ons dag en nacht. Als uw hond niet goed onder appél staat (dat wil zeggen: niet altijd komt als hij of zij geroepen wordt) willen wij graag dat uw hond bij ons tijdens de wandelingen naast een halsband ook een tuigje draagt, waaruit hij of zij niet kan ontsnappen.

 

"Wildlands-service"

Als u op vakantie bent in Drente en een dagje uit wilt of ’s avonds ergens wilt gaan eten, kan uw hond helaas niet altijd mee. In veel musea, toeristische attracties en restaurants zijn honden immers niet welkom. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor Wildlands.

U kunt uw hond op zulke momenten met een gerust hart naar Huisdierenservice BO brengen. Uw hond verblijft ook dan gewoon bij ons in huis. Hij of zij kan naar hartenlust spelen  en gaat lekker met Tycho wandelen. Zo heeft uw hond net zo'n leuke tijd als u!

BO is gevestigd in Klijndijk, vlak bij de N34 en de afslag naar Emmen-Noord. Vanaf daar bent u in vijf minuten in Emmen of bij Wildlands. Kortom: de ideale uitvalsbasis voor een Drents dagje uit!

 

Informatie over de kosten van de oppas-servicevindt u op de pagina 'tarieven'.

 

Samenwerking

BO werkt samen met Jolly's Hondenopvang in Emmen. Dus als wij vol zitten kun u terecht bij www.jollyshondenopvang.nl!